allt är så väldigt..

såhär va, bra- snarare väldigt (!?) bra- dag på jobbet, väligt trevlig eftermiddag/kväll med S-  det hanns både med kaffespill, småstjärnorna, fönsterspaning och sightseing, väldigt underhållande kortspel/filmtittning hos L, och tillsist, väldigt bra planer smidda för helgen.

nu har jag så mycket bilder och tankar om den gångna helgen och veckan så det bunkras upp och läggs på stor hög så att jag inte snart orkar ta tag i att visa det. och det går ju verkligen inte för sej- ordningsmänniska som jag är så vill jag ta saker i tur och ordnig- inte glömma eller lämna något bakom.
jag har ju tex haft en otroligt bra helg hos kusinen i linköping- sedan halmstad- med allt underbart det innebär. men det kommer- var så säker.
ska bara sova lite först- men sen!
 

plus one

fick sluta en timma tidigare idag. känns därför som att jag hela dagen haft en timma till godo. jag är ganska bra på att lura mej själv. har tex alla mina klockor ställda så att de alltid går MINST fem minuter för tidigt,,,,på så sätt kommer jag alltid fem minuter för tidigt- och därför oftast i tid. 

min tillgodo- timma har jag spenderat på allra bästa sätt. jag har bott i vimmerbys stolthet- källängsparken.  först ett par timmar med f, sen en paus för lite matinhandling och fortsatt parkhäng med a. 

nu bär det av för nattliga äventyr. hoppas den där plus-timman aldrig tar slut.....

hon och jag

falskt alarm- blev ingen mer semester denna vecka. jag är ju oumbärlig för dom små liven. dom klarar sej verkligen inte utan mej. men det skulle vara kul om dom kunde komma på det i tid bara- så att jag inte går och planerar in saker jag sedan inte kan göra. suck.

eftermiddagen och kvällen spenderades i barmshult hos pappas mamma. vi två spenderade fyra timmar med att dricka kaffe till ljudet av svalorna och syrsorna i den varma sommarkvällen. det är riktig sommar. 

farmor- det skulle vara mysigt att ha någon att umgås med, bara åka på utflykter och dricka kaffe med och sånt. inget märkvärdigt.
therese- men då får du väl hitta någon att göra det med.
farmor- näe, jag tittar inte ens på män. HAR DU SETT HUR MÄN I MIN ÅLDER SER UT! skruttgubbar!after beach

är hemma nu.
hemma och röd.
man blir väldigt röd på tylösand.
nu ska jag sova- 7 timmar till uppstigning och jobb. sen kanske semester igen.

ska inte solkräm funka mot just sol?


my cool.

har på dom få timmar jag varit hemma hunnit packa upp mitt pick och pack- för att kunna köra en maskin- och sedan packa igen. för i  morgon drar jag vidare- denna gång väster ut. det blir härliga tider med londontjejerna i halmstad.  istället för att resa hem efter det stannar jag sen kvar i stan hos vänner till familjen- min egen familia kommer sen och joinar mej. det blir alltså en vecka i sommastaden- med underbart folk.

bara för att visa hur jäkla cool jag varit i helgen så slänger jag upp en bild på mej och björn.jag.

therese har: haft världens roligaste helg. spenderat dagarna med kusin och tillhörande flickvän+ vänner till dessa. data-nördat sej. suttit uppe till fyra på morgonen och pratat om livet med tillhörande problem. lekt med valpen. fått sovmornar- långa sådana. ätit gott. druckit gott. mått bra. spelat drinkspel. skrattat. spelat wii. vunnit över andra i wii. åkt motorcyckel. varit infiltratör. dansat. therese har varit lycklig.

mitt kjol-projekt.

FÖRE


EFTER
bry er inte om mej,jag klarar mej...nog...

nu ska jag dra mej mot bingen.
ska nog packa lite först bara. imorrn drar jag uppåt i landet. äventyr it is!

förövrigt kom jag hem ikväll och fick hör att familjen lang planerar åka utomlands till varmt land om några veckor. 

jag var inte med i planeringen.

(jag är iof helt uppbokad från och med nu och långt framåt i framtiden, mor vet iof om detta--men det hör inte hit)

är jag nu officiellt inte med i familje-livet?
räknas jag nu inte till en av dom som får komma med en åsikt?
älskar dom mej inte längre?
PANIK! ...nej..överreaktion. jag har bara blivit vuxen- med ett eget liv.

jahapp. snart slänger dom ut mej för att kunna inreda mitt rum till ett...huu...sy-rum, eller ännu värre...dator-rum..

då var det slut på livets glada dagar.....

vatten, stan är full av vatten....


bra dag.
fick draa mej upp ur sängen halv tolv i morse för att infinna mej hos pettersson lite senare där muffinsbak var dagens uppdrag. och det visade sej att jag är en jäkel på att blanda glasyr, det visste ni inte. jojo, om det är nått hon kan så är det just det- improvisera. inte alla ggr blir det bra- men idag var en sån dag, kliff och klaff och BOOM!! tada! skitsnygga muffins!

resten av dagen lekte jag med stina, vi befann oss i solskenet och mådde underbart bra. 

lördagen i bilder.


fredagen i bilder.söndagen i bilder.


well do you, punk?

herregud så slapp denna onsdag i juli varit.
jag som alltid varit en sådan som kunnat sitta sysslolös i två månader och två veckor (ett normalt sommarlov) och bara njutit av stillheten blir nu rastlös efter en halv dag. vad händer med mej? VAD HÄNDER MED MEJ! jag anser det här vara stort. jag är en lat person! jag ska älska att sitta på rumpan och göra ingenting. det kanske bara är en svacka.....fingers crossed.

efter att ha kliat mej i naveln hela förmiddagen åkte jag tillslut hem till L och......latade mej ännu mer. resten av dagen spenderades i hans soffa kollandes på tv, tv, och tv. dagens höjdpunkt blev därför grease filmen. en ganska bra höjdpunkt tycker jag.

semester är underbart- men...AKTIVERA MEJ!
jag är därför från och med idag helt uppbokad hela min semeste, varje minut planerad. det känns bra....precis sådär så att jag dom dagarna kan längta efter en dag att göra ingenting på,,,,,,,,

nästan perfekt

har under en liten tid känt att humöret och livsglädjen inte legat på topp.
det är svårt att förklara, för det fanns lixom inget som jag kunde lägga skulden på. inget specifikt som bidrog till att jag kände som jag gjorde. inte så att jag grävde ner mej o tyckte allt var piss, bara lite smådeppigt. det var helt enkelt bara en dal i glädjekurvan.

men jag tror den är borta nu.

jag insåg det för några dagar sedan- då jag bara förstod att "bad moment- gone!"
det var det där lite irriterande gråa som alltid legat i ögonvrån o skavt som var borta. puts väck!

bidragande orsak till detta kan nog vara att livet är sådär lätt just nu. det bara blir bra. allt jag tar i blir bra. hoppas jag inte jinxar mej själv nu.
vardagen är rolig. jag gör en massa saker,,,träffar en hel hoper människor,,,underhåller och blir underhållen, har inte en ledig stund- och njuter av det!
jupps. just nu är det bra...
oui.

allt bara klaffar, klickar och går i lås.

yes. yes. yes.

RSS 2.0