uppdatering.

-"det går att få med therese på vad som, hon är så fördomsfri. man kan säga: det är några som spelar krocket nere i stan, ska du med o kolla? och hon svarar -JA!"  -P

haha. ja så är det nog. inte mycket jag bangar för. i helgen ställde jag upp som sällskap på innebandymatch. det visade sej vara riktigt roligt, även om hon som lockat dit mej, då flamman är tränare för just vimmerby a-lag, lämnade mej och sportfånen( yes P- that would be u) för att åka o tjäna ihop sitt levebröd innan slutsignal. faktumet att vimmerby förlorade gjorde inte så mycket- det är ju stämningen och känslan av att tillhöra en grupp (v-by fansen)
som är charmen. annars är väl just innebandy inget som mitt hjärta slår så hårt för....men det har potential..helt klart.

så helgen flöt förbi, slappt som det ska vara. det blev fika på lördagen med underbara, sen hem till pau för celldödande tv-tittande med karin o janne, avrundningsvis spenderades tid hemma hos lucas. framåt småtimmarna blev det tillochmed  lite mat från palma inhandlat för vår del. inte alls hälsosamt eller nyttigt...men what the heck- gott.

söndagen flöt på som föregående,,,,intet anande om det som komma skulle. två hektiska dagar av stress- planering- flyttning- bokning och massa annat halsbränneframkallande. för imorgon drar vi. tänka sej.

trött. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0