självdestruktiv generositet.


en väldigt bra låt, som har tillhörande lyckliga minnen. bra kombo.
ta tiden att lyssna igenom den- riktigt fin.

det blir inte så mycket skrivet här nu för tiden (har det nånsin varit mycket action?) men jag tycker det är bättre att skriva (väldigt) sällan, än en massa pladder utan mening. så då är det bättre att skriva det jag vill när jag vill, eller lägga ut en bra låt som jag tycker ni ska höra, lite då och då...

kos er vidare!

älskade söndag.

så var den tillbaka. känslan.
what took you so long?

men nu i annat format. söndagar lika med lite halv ångest, men endå en ledig dag. idag bara väldigt skön. känslan för veckodagar har helt försvunnit här. i tre månaders tid har det inte spelat någon som helst roll ifall det varit onsdag eller fredag, lördag och söndag likaså. det blir så när man är ledig på tisdagen, men jobbar sent fredag och ska jobba båda helgdagarna. vad spelar det då för roll vad dagen är döpt till.
detta är väldigt tråkigt. jag vill minnas att det var nått väldigt speciellt med en torsdag- att det då bara var en ynka skol/jobb-dag kvar till underbar helg. men det är borta. 
men lite charmigt är det. men bara lite.

men så idag prickade jag in min lediga dag(min enda lediga dag på ett tag framöver) på en helgdag- och så är magin tillbaka igen. fast utan söndagsångesten- bara det bra. fint.

det blev söndagspromenad. ställde mej vid havet och fick saltvatten i ansiktet för att det blåste så kraftigt. men det var uppfriskande- även att vädret var sitt allra tråkigaste, mulet och kallt. men det var endå fint. vem har bestämt att det ska räknas som "dåligt" väder? jag gillade det, men det var jag ensam om, EN människa mötte jag som var ute o vandrade just idag, en enda. annars har vi bara slappat och lagat väldigt mycket god mat. jag samtalade också med dom där hemma ett bra tag. 

sköna söndag.

lyssnas på on my way to work.


RSS 2.0